Skip links

Testimoniale

Octagon Blu Room - Body

default image
Jessica
Jessica
aprilie 28, 2023

”Blu Room m-a ajutat de minune în menținerea vitaminei D la un nivel excelent, precum și în îmbunătățirea TSH-ului tiroidian.
În iunie 2020, eram foarte deficitară în vitamina D. Am început să iau 5000 UI de vitamina D pe cale orală pe zi. În septembrie 2020, nivelul meu era de 120 nmol/L în urma suplimentării.
În noiembrie 2020, am oprit suplimentarea. În schimb, am fost la două ședințe Blu Room pe săptămână. Eram curioasă să văd dacă într-adevăr ajută organismul nostru să producă vitamina D.
În februarie 2021, nivelul meu a ajuns la 84 nmol/L.  A fost confirmarea mea personală că Blu Room are un mare impact asupra vitaminei D!!!
Același lucru a fost valabil și pentru TSH-ul tiroidian. Fără suplimente, s-a îmbunătățit de la 0,56 în septembrie 2020 la 0,69 în februarie 2021 doar prin ședințele Blu Room."

default image
Jacqueline Molina
Jacqueline Molina
aprilie 28, 2023

“Am fost o sceptică cu privire la orice, de la domeniul medical și până la paranormal. De la vârsta de 11 ani, am avut crampe menstruale extrem de dureroase, care au continuat pe tot parcursul vieții. Am încercat aproape orice supliment natural/vitamine, ani la rând, fără vreo alinare semnificativă.

În plus, din cauza muncii mele fizice susținute, pe parcursul a 17 ani, am suferit multiple traumatisme, inclusiv hernii de disc, compresii ale nervilor, osteoartrită severă și stenoză, descoperite la scanările CT, RMN, la radiografii și la neurolog. Am urmat multe terapii.

Un prieten mi-a spus despre Blu Room. Am dormit destul de bine în noaptea de după prima ședință. I-am mai dat o șansă și am mers și la a doua ședință. De data aceasta am simțit liniște, dar nimic special. A treia ședință a fost absolut revoluționară pentru mine. Durerea mea de spate s-a diminuat în mod uluitor. După aceea, m-am hotărât să mă duc de două ori pe săptămână. Următorul ciclu menstrual a fost ușor, tolerabil. Al doilea a fost și mai ușor, iar până la al treilea, nu am mai avut nicio durere și niciun sindrom premenstrual.

Ședințele din Blu Room m-au ajutat nu numai cu durerea, principalul motiv care m-a făcut să încerc acest lucru, ci m-au ajutat să mă concentrez mai bine, să am un somn mai profund și mai odihnitor, să am un sentiment de stare de bine, o gândire mai clară și capacitatea de a da drumul anumitor lucruri din trecut, de care noi ne agățăm și nu ne dăm seama.”

A.R
A.R
aprilie 19, 2023

"Am venit din nou la ședința mea Blu Room după o zi stresantă.  În câteva secunde stresul meu s-a diminuat.  Un sentiment profund de pace s-a instalat în întregul meu corp.  Am avut o realizare în legătură cu o problemă la care mă tot gândeam de câteva zile.  Această terapie cu lumină este o adevărată comoară!"

L.O
L.O
aprilie 19, 2023

"A fost o călătorie interesantă, nu știam la ce să mă aștept.  Cu siguranță, o experiență de interiorizare, mai ales la sfârșitul unei zile de muncă lungi și obositoare.  Uneori, gândurile sunt surprinzătoare.  Nu aveam așteptări deosebite.  Astăzi a fost prima mea ședință de 9 minute, iar diferența a fost palpabilă; profundă și foarte vindecătoare. Pur și simplu se simte bine.  Ce terapie mișto, nouă pentru mine, care se aprofundează cu fiecare ședință, iar acest lucru mă ia prin surprindere."