Skip links

Jacqueline Molina

default image

Jacqueline Molina

“Am fost o sceptică cu privire la orice, de la domeniul medical și până la paranormal. De la vârsta de 11 ani, am avut crampe menstruale extrem de dureroase, care au continuat pe tot parcursul vieții. Am încercat aproape orice supliment natural/vitamine, ani la rând, fără vreo alinare semnificativă.

În plus, din cauza muncii mele fizice susținute, pe parcursul a 17 ani, am suferit multiple traumatisme, inclusiv hernii de disc, compresii ale nervilor, osteoartrită severă și stenoză, descoperite la scanările CT, RMN, la radiografii și la neurolog. Am urmat multe terapii.

Un prieten mi-a spus despre Blu Room. Am dormit destul de bine în noaptea de după prima ședință. I-am mai dat o șansă și am mers și la a doua ședință. De data aceasta am simțit liniște, dar nimic special. A treia ședință a fost absolut revoluționară pentru mine. Durerea mea de spate s-a diminuat în mod uluitor. După aceea, m-am hotărât să mă duc de două ori pe săptămână. Următorul ciclu menstrual a fost ușor, tolerabil. Al doilea a fost și mai ușor, iar până la al treilea, nu am mai avut nicio durere și niciun sindrom premenstrual.

Ședințele din Blu Room m-au ajutat nu numai cu durerea, principalul motiv care m-a făcut să încerc acest lucru, ci m-au ajutat să mă concentrez mai bine, să am un somn mai profund și mai odihnitor, să am un sentiment de stare de bine, o gândire mai clară și capacitatea de a da drumul anumitor lucruri din trecut, de care noi ne agățăm și nu ne dăm seama.”

Jacqueline Molina Jacqueline Molina aprilie 28, 2023